The AVChat forums moved to discuss.avchat.net

Jump to content


Photo

issue with firefox & red5


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 edwardsmarkf

edwardsmarkf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 14 January 2016 - 07:36 PM

hello - 

 

http://flvar.com/demo/index.html

 

when i visit this website and hit "record", the clock seems to stay "stuck" at   00:00 / 02:00

 

new installation of FF:

 

firefox   43.0.4

 

flash:

Firefox, Mozilla - NPAPI 20.0.0.267

 

the red "Connecting" light comes on for a moment.  then it just freezes.    and YES i did a cache-flush too and rebooted.

 

 


 


#2 mmjr2000

mmjr2000

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 14 January 2016 - 11:12 PM

Hello,

I have tested this myself and you are correct.

When I saw this post I had to try this because I been having lots of problems with Firefox and Adobe Flash period. When in like AVChat or any chat that has Audio / Video support. The audio at random will cut out, etc! I have reported a lot these issues to Firefox however it seems they choose to ignore my comments.

 

I blame more of Firefox as the issue with Firefox and Adobe Flash at least with me having issues been going on for over 8 months.

 

I did however try: Google Chrome and Microsoft Edge and it seems everything works. It does suck that Firefox isn't listening to their customers who use their browser.

 

Maybe AVChat has some insight on this. I just wanted to point out that I have the same issue.



#3 Virgil

Virgil

    Advanced Member

  • Administrators
  • 102 posts

Posted 15 January 2016 - 09:30 AM

I was not able to replicate this on either Mac or Windows (same Flash and Firefox versions as mentioned by @edwardsmarkf). Can you give us more info?



#4 Octavian

Octavian

    Founder and CEO

  • Administrators
  • 1,911 posts
  • LocationBucharest, Romania

Posted 15 January 2016 - 11:44 AM

hello - 

http://flvar.com/demo/index.html

when i visit this website and hit "record", the clock seems to stay "stuck" at   00:00 / 02:00

new installation of FF:

firefox   43.0.4

flash:

Firefox, Mozilla - NPAPI 20.0.0.267

the red "Connecting" light comes on for a moment.  then it just freezes.    and YES i did a cache-flush too and rebooted.

 

If you're on Windows 10 read this: http://audior.ec/blo...refox-and-edge/






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users